MALZEMELER:
2 adet kabak
5 adet yerelması
5 adet mantar
2 adet yeşil biber
1 adet kurusoğan
3 adet domates
1 büyük havuç
1 adet patates
4 diş sarmısak
l tutam kekik,karabiber,nane,tuz,
1 çaybardağı saf zeytinyağı
YAPILIŞI:
Sebzeleri yıkayıp arzu ettiğiniz şekilde bir kaba gelişigüzel doğrayınız. İçine baharatları ve yağınıda ilave ederek harmanlayınız ve 5 dakika bu şekilde bekletiniz ve daha sonrasında fırın poşetine dökerek ağzını kapatın ve yaklaşık olarak yarım saat pişirin. AFİYET OLSUN
4 yorum:
Ooo yanındada yoğurt:))
Ellerine sağlık canım
sebzeler bol yararlı lezzetli daha ne olsun..bursalılar buluşmasına katılıcanmı???şehir bursa yazınca sorayım ddim:)))
ELLERİNE SAĞLIK CANIMM OOHH HAFİF YEMEKLERE İHTİYACIMIZ VAR:)
ellerine sağlık canım sebze yemeklerini çok severim ne güzelde görünüyor
Yorum Gönder