MALZEMELER:1 büyük kereviz
1 büyük havuç
yarım su bardağı saf zeytinyağı
1 kaşık un
tuz
dereotu, limon,1 Portakal
YAPILIŞI:Kerevizi soyduktan sonra dilimleyerek tencereye alınız ve üzerine yarım limon suyunu 1 kaşık unu yarım su bardağı suyla sulandırıp üzerine dökünüz ve havucu dilimleyerek kerevizlerin üzerine koyunuz.Portakalı sıkarak suyunuda ekleyiniz .tuzunu ve dereotunu ekleyerek kaynadıktan sonra kısık ateşte yumuşayana kadar pişiriniz.Suyu az gelirse sıcak su ilave ediniz.Ben düdüklüde pişirdiğim için kıvamı tam yerinde oluyor.Ayrıca 5 dakikada pişiyor.SOĞUDUKTAN SONRA SERVİS EDİNİZ..............AFİYET OLSUN.............
9 yorum:
ben de denemek istiyorum...hiç o şekilde yemedim.eline sağlık canım.güzel bir gün dilerim....
portakal suyu eklemeyi kesinlikle denicem. ellerine sağlık:)
Çok nefis görünüyor,harika,çok da severim ben kerevizi...
ah bende bizimkilere yedirebilsem kerevizi tarifini o zaman denerdim.ama hala umudum var.tarifini defterime not ettim.ellerine saglık.
Ben kerevizi çok sevdiğimi söyleyemem ama portakallı olunca yiyiyorum.
KEREVİZİ ÇOK SEVERİM AMA PORTAKALLI HİÇ DENEMEDİM EMİNİM ÇOK LEZİZ OLMUŞTUR ELLERİNE SAĞLIK CANIM...
eline sağlık bizde bugün bitirdik ve çok seviyoruz ben en son bezelye ilave ediyorum şifa olsun canım
canım çok besleyici ve lezzetli bir tarif..ellerine sağlık..
ha bu arada bugün yayınladığım kampanyaya destek verirsen çok sevinirim.teşekkürler..
Dünya Otizm Farkındalık Ayı
2 Nisan, tüm dünyada otizm konusunda farkındalık yaratmak ve otizm ile ilgili sorunlara çözüm bulmak amacıyla, 2008 yılında Birleşmiş Milletler tarafından “Dünya Otizm Farkındalık Günü” (2nd April World Autism Awareness Day) olarak ilan edilmiştir. 2 Nisan’da başlayan “Otizm Farkındalık Ayı” çerçevesinde tüm dünyada otizmle ilgili araştırmaların teşvik edilmesi ve bilinirliğin artırılarak, erken teşhis ve tedavinin yaygınlaştırılması hedefleniyor.
Destek verin...
hiç bıkmadan yiyebileceğim bir yemek ellerine sağlık canım...sevgiler
Yorum Gönder