HAMURU İÇİN:
İÇİNE:
SOSU:
YAPILIŞI: Hamur için gerekli olan malzemeler kullanılarak orta sertlikte bir hamur yoğrulur. Yarım saat dinlendirildikten sonra orta kalınlıkta bir hamur açılır ve karelere kesilir ve içine kıymalı harç konulur ve üçgen şeklinde kapatılır. Daha sonra tencerede kaynamış 1 tatlı kaşığı tuz ilave edilmiş suyun içine atılarak 5 dakika kaynatılır ve süzülerek üzerine sarmısaklı yoğurt ve sos ilave edilir . AFİYET OLSUN. |
03 Mart 2011
KULAK MANTISI
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
4 yorum:
hayırlı cumalar Ezgiciğim
ellerine sağlık mantının her haline varım:)))
pek güzel görünüyor ben tabağı alıp gitsem olurmu acaba?:))))
afiyet olsun canım
sevgiler
ellerine saglık canım.sende bloguna girebilen şanslı insanlardansın.
bizim buralarda da kaypak derler arkadaşım.harika olur bilirım.ellerine sağlık canım.öpüyorum.
Ellerine sağlık çok güzel olmuş:)En güzel yemeklerden birisi mantı bence birde sarımsaklı yoğurt ile bilikte off ...sevgilerimle
Yorum Gönder