P.D.Ç.S.Etkinliğinin 53.'sünü yapan GELİBOLU17/MİDEDEN KALBE
arkadaşımıza gönderiyorum.
MALZEMELER:
Kayısılar iyicene yıkandıktan sonra şeker ve suyla beraber tencereye alınır ve yumuşayana kadar kısık ateşte kaynatılır ve süzülerek soğutulmaya bırakılır. Soğuyan kaysıların içleri açılarak 1 bardak sütle hazırlanıp 1 saat dolapta bekletilmiş şanti kaşık yardımıyla içlerine doldurulur ve servis tepsisine alınır.Üzerine süzdüğünüz kalan şurup gezdirilir ve çekilmiş antep fıstığıyla süslenerek servis edilir.
AFİYET OLSUN.
- Yarım kg günkurusu kayısı
- 2 su bardağı şeker
- 1 paket DR OETKER KAYMAK TADINDA KREM ŞANTİ
- 1 su bardağı süt
- Yarım kg su
Kayısılar iyicene yıkandıktan sonra şeker ve suyla beraber tencereye alınır ve yumuşayana kadar kısık ateşte kaynatılır ve süzülerek soğutulmaya bırakılır. Soğuyan kaysıların içleri açılarak 1 bardak sütle hazırlanıp 1 saat dolapta bekletilmiş şanti kaşık yardımıyla içlerine doldurulur ve servis tepsisine alınır.Üzerine süzdüğünüz kalan şurup gezdirilir ve çekilmiş antep fıstığıyla süslenerek servis edilir.
AFİYET OLSUN.
8 yorum:
Ellerine saglik canim afiyet olsun.
ELLERİMNE SAĞLIK ÇAOK GÜZEL....
yapmayı çok istedigim bir tatlı.ellerine saglık.
Canım ellerine sağlık.Bir tanecik aldım ve kaçtım.Sevgiler bıraktım.
canım benim tatlın çok değişik vede güzel olmuş.ellerine sağlık teşekkürler.121 no ile yayında gene beklerim canım sevgiler selamlar
hem de günkurusu mmmmm
ellerine sağlık hayatım bol kalorili bomba gibi bi lezzet bilirim bu tadı:))) öpüyorum sevgilerimle
selam canım elıne sğlık nefıs görünüyor
Yorum Gönder