Mantarları güzelcene yıkayıp saplarını çıkarın ve fırın tepsisine koyup içine biraz tuz atın ve fırına koyun bir kaç dakika bekletin ce suyunu salınca içine dilimlediğiniz kaşarları ekleyin ve tekrar fırına sürün kaşarlar eriyene kadar bekletin ve çıkardıktan sonra üzerlerine toz kırmızı biber serpin ve afiyetle yiyiniz.
11 yorum:
Bu halini bende cok beyeniirm .Sofralarda hem guzel gorunnuyor hem lezzet katiyor.Ellerinize saglik.
kahvaltlda yemekte asla hayır denmiyecek aparatif çeşitlerimden birisi bence afiyetler olsun.
ellerine sağlık normalde mantarı çok nadir tüketirim fakat hamileyken bu şakarlı mantarlara bir aş erdim ki sorma gitsin öyleki yan masadan isteyecek kadar
ayy ben bunuda cok severim ellerine saglik alttaki elmeli kurabiyelerinde hakkini yememek lazim cok guzel
sevgiler
bazen mantar aldıgım da degişik ne yapsam diye düşünürdüm.işte tarif senden geldi.
nefis görünüyor ellerine sağlık canım sevgiler
ELLERİNE SAĞLIK BENİMDE ÇOKS EVDİĞİM BİR LEZZET BİRDE KAVRULMUŞ KIYMA ÜZERİNE KAŞAR DENE DERİM ÖYLEDE ÇOK LEZİZ OLUYOR AFİYET OLSUN SİZLERE...
Bende bayılırım nefis olur gerçekten ellerine sağlık canım..Sanada hayırlı cumalar iyi hafta sonları kocaman sevgiler..
eline sağlık.bayıldığım bir lezzet..
bende denemiştim bu mantarları gerçekten çok güzel oluyor ellerine sağlık
HIMMM çok güzel gözüküyorlar...
Çok severim mantarı kaşarlada çok güzel oluyor ellerinize sağlık:)
Sevgilerimle...
Yorum Gönder