MALZEMELER: Yarım kg ayıklanmış barbunya
3 büyük domates (salça kullanmadım)
1 büyük soğan
1 büyük havuç
1 patates
1 sivri biber (isteğe bağlı)
yarım su bardağı zeytinyağı
tuz
YAPILIŞI: Zeytinyağını tencereye alarak soğanı pembeleştirin ve sırası ile küp küp doğradığınız havuç ve patatesleri de ekleyerek bir iki kez çevirin.Rendelenmiş domatesleri ekleyerek karıştırmaya devam edin, en son barbunyaları ekleyerek üzerine çıkacak kadar sıcak su ilavesi yapın, tuzunu da ilave ederek barbunyalar yumuşayana kadar pişirin.
Düdüklü tencere kullanacaksanız pişirme süresi 15 dakika.... AFİYET OLSUN...
7 yorum:
Ben USA de tazesini hic gormuyorum.Taze barbunyayida cok severim :(.
Neyseki kurusu heryerde var.
Ellerine saglik arkadasim afiyet olsun
Sefa
Canim ellerine saglik afiyetler olsun.
afiyet olsun.Domatesin en bol zamanı salça kullanmak kışa kalsın..
Miss gibi görünüyor..olsada yesek..ellerinize sağlık arkadaşım:))
benimde çok sevdiğim bir yemek.ellerine sağlık canım.sevgiler.
bayılırım bayılırım.ellerine sağlık canım..
Çok lezzetli gözüküyor :-) ellerine sağlık! Blogunu genel olarak beğendim ve bu yüzden sana bir teklif de bulunmak istiyorum! Bana geri dönersen eğer çok memnun olurum, mail adresim: yasemin@indirimlr.com
Sevgiler
Yasemin
Yorum Gönder