MALZEMELER:
750 gr kuzu eti
1 büyük soğan
tuz, karabiber, kekik
yarım çay bardağı sıvıyağ
YAPILIŞI:
Tencereye kuzu etlerini atıp, 1 adet soğanı irice doğrayıp etlerin içine koyuyoruz.Bir iki dakika harlı ateşte kavurduktan sonra ocağı kısık ateşe alıp, yaklaşık 30 dakika gerekirse az su ilavesi yapınız ve suyunu salıp çektikten sonra sıvıyağı ekleyip kavurunuz, son aşamada tuz, karabiber ve kekik ilave ederek, bir iki dakika daha kavrulduktan ocağı kapatınız ve sonra pilavla servis yapılır.
6 yorum:
ÇOK LEZZETLİ GÖRÜNÜYOR ELLERİNİZE SAĞLIK SEVGİLER.
BU LEZZETE ASLA HAYIR DİYEMEM ELLERİNE SAĞLIK ARKADAŞIM...
SEVGİLERİMLE..
harika görünüyor ellerinize sağlık.Yiyenlere şifa olsun
eline sağlık canım kavurmada çok güzel görünüyor
Kavurmayi esim ne çok sever, ellerine sagli kcanim. Cici bir pazar gunu diliyorum. Sevgiyle kal
MERHABA,KUZU ETİ ÇOK LEZZETLİ OLUYOR:) ŞİFA OLSUN,
SENİN BLOGUNDAKİ O GÖRÜNTÜLER ŞİMDİ YİNE ÇIKTI:((( NE YAPILABİLİR BİLMİYORUM BİR ARAŞTIRSAN
Yorum Gönder