MALZEMELER:
Yarım kg kuzu ciğeri
1 er çay kaşığı kırmızı biber, karabiber, tuz, 1 tatlı kaşığı kekik
yarım çay bardağı zeytinyağı
1 küçük rendelenmiş kuru soğan
1 tatlı kaşığı sirke
YAPILIŞI:
Ciğerin zarı soyulup güzelcene yıkandıktan sonra parmak şeklinde doğranır ve kekik hariç diğer malzemeler katılarak yarım saat dinlendirilir. Dinlenen ciğer 1 yemek kaşığı sıvıyağ eklenmiş tavada harlı ateşte 10_15 dakika sotelenir. En son kekik de eklenerek ocak kapatılır. YANIN DA PİYAZ............... AFİYET OLSUN...
10 yorum:
Canım ellerine sağlık ...
Sunum harika...
ELLERİNE SAĞLIK.KIŞIN CİĞER VAZGEÇİLMEZİM....
bayılırım cigere yanında bir de sogan slatası.ellerine saglık.
Yanına soğanda olacaktı dimi..
Sürekli değil ama özledikçe yapınca daha lezzeti çıkan bir tat..
ellerine sağlık..
eline sağlık nefis görünüyor..
Nefiss bir görüntü bayıldım nefiss olmuş elerine sağlık canım...
Sevgiler...
nefis görünüyor canım ellerine sağlık..Ayrıca seninde şeker hamurlu pastan çok şık olmuş...kocaman sevgiler
oohh ellerine sağlıkkk nefis herşey nefiss:)) sunumm nefis görünüyor:) sakatat pek yemem amaaa çok güzell:))
selam canım elıne sağlık yanında soğanda olsa daha ıyı gıderdı sevgıler
Genial brief and this mail helped me alot in my college assignement. Thanks you on your information.
Yorum Gönder