En sevdiğim balıklardan biridir.Eti de çok lezzetli bir balık olan çinekop un özellikle mangalı süper olur.Temizlemeside çok kolay yalnız temizlerken kafasını koparmayın,çünkü kafasındaki etlerde çok lezzetlidir.
MALZEMELER:1 Kg çinekop
mısır unu ve sıvıyağ
Temizlenmiş balıkları mısır ununa bulayarak yağda arkalı önlü kızartınız.
Yanında yeşil salata..........AFİYET OLSUN.
8 yorum:
mmmm nefis ellerine sağlık canım...
canım balik nefis olmuş
yanında salatasıda bende kırmızı soğanı limonladım hazır hadi yiyelim dayanamadım ellerine sağlık ..sevgiler..
ben evde balık yapmayanlardanım.deli oluyorum kokusuna ama yemesi ayrı keyif.rakı balık ayrılmaz ikili
Ellerine sağlık canım balığın her halini severim...
Bende çok severim balığı. Ellerine sağlık
Cok sevdigim bir baliktir cinekop, ellerine saglik canim.
geçen hafta bizde de vardı. palamuttan sonra en sevdiğim balıktır. ellerine sağlık.
Hmmm,nefis olmuştur eminim.Bizim yer probleminden ötürü,mangal yapma imkanı fazla olmuyor ama,tavadada çok güzel oluyor ellerine sağlık canım...
Yorum Gönder