Sayfalar Hakkımda

06 Ağustos 2015

SUCUKLU PİZZA

MALZEMELER:1Kase sucuk
1 orta boy kurusoğan
2 yemek kaşığı tatlı  salça
2 adet kırmızı biber
2 adet yeşil biber
Yarım su bardağı çekirdekleri çıkarılmış yeşil zeytin
1 kase rende kaşar
HAMURU İÇİN:
Yarım paket yaşmaya
Yarım kg un
Yarım çaybardağı sıvıyağ
Yarım tatlı kaşığı kekik,tuz
1 su bardağı ılık süt
YAPILISI: İlık süte mayayı ekleyin ve maya kabarmaya başlayınca unu eklediginiz kabın içine ilave edin üzerine tuzu,yağı,kekiği ekleyerek yumuşak bir hamur yoğurup 10 dk dinlendirin. Hamur dinlenirken üst malzemelerini hazırlayın. Malzemeler küçük doğrayın.
Hamuru az un serpilmiş tezgahta tepsinize göre açın ve az margarin sürdüğünüz tepsinize yayın.Hamurunda Kurşun kalemi kalınlığında olmalı. Soğanı piyazlık doğrayın.Tavada az yağda hafif soteleyin.Salçayı az su ve yağ ilave ederek si sıvılaştırın ve hamurun üzerine yayın. Üzerine soğanı ve diğer malzemeleri de ekleyerek 180 derecelik fırında pişirin ve en son kaşar rendesini ekleyip fırını kapatın ve kaşarlar erimeye başlayınca alıp servis edin. AFIYET OLSUN.